Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Καλούμε τον ελληνικό λαό να συγκεντρωθεί μαζικά και ειρηνικά στην Πλατεία Συντάγματος σήμερα το απόγευμα, μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο, τα δύο διαχρονικά σύμβολα της μαχόμενης, ανθιστάμενης Ελλάδας.

Στην πιο σκοτεινή νύχτα της Ευρώπης, το 1943, ο λαός της Αθήνας, μόνος στην κατεχόμενη από τους Ναζί Ευρώπη, κατάφερε, διαδηλώνοντας, να αποτρέψει την επιστράτευση των γερμανικών αρχών κατοχής. ‘Ετσι και σήμερα, πρέπει εδώ, στην Ελλάδα, να σταματήσουμε τα σχέδια του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού φασισμού, που επιδιώκει ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα της Ελλάδας σήμερα, της Ευρώπης αύριο.

Πρέπει σήμερα, με τη μαζική, ειρηνική παρουσία του στο κέντρο της πρωτεύουσας και όλων των ελληνικών πόλεων, ο λαός να αποτρέψει το σχέδιο καταστροφής και υποδούλωσης της πατρίδας μας από την καθαρά προδοτική κυβέρνηση Παπαδήμου-Σαμαρά-Παπανδρέου, κυβέρνηση στην υπηρεσία των μεγάλων τραπεζών και των εχθρών της Ελλάδας.

Καλούμε τον λαό της Αθήνας και του Πειραιά να διαδηλώσει μαζικά στην πλατεία Συντάγματος, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχει το Σύνταγμα της χώρας και να μη φύγει από το κέντρο της πόλης αν οι αρχές του σημερινού, κατοχικού καθεστώτος κάνουν χρήση χημικών, αλλά να ανασυνταχθεί σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας. Πρέπει να μείνουμε στους δρόμους ώσπου να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να δοθεί στον ελληνικό λαό η δυνατότητα να αποφασίσει ο ίδιος για την τύχη του, το ύψιστο δημοκρατικό του δικαίωμα, που υφήρπασε πραξικοπηματικά, παραβιάζοντας το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος, η ανθελληνική κυβέρνηση των προδοτών.

Καλούμε τους ‘Ελληνες πολίτες να τιθασεύουν την δικαιολογημένη οργή τους και να περιφρουρήσουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαμαρτυρίας μας από τους προβοκάτορες εγχώριων και ξένων δυνάμεων. Καλούμε τους άνδρες των ΜΑΤ να μην εφαρμόζουν παράνομες εντολές μιας κυβέρνησης που θα πέσει σύντομα. Υπενθυμίζουμε στον Υπουργό δήθεν Προστασίας του Πολίτη, τους αξιωματικούς των Σωμάτων Ασφαλείας και της ΕΥΠ ότι οφείλουν να μην υπακούουν σε παράνομες εντολές, οφείλουν αντίθετα να τηρούν το Σύνταγμα και να μη γίνονται όργανα ξένων δυνάμεων. Τους προειδοποιούμε ότι θα κληθούν να λογοδοτήσουν προσωπικά για τη στάση τους, αν τυχόν αναλάβουν την ευθύνη παρανομιών και εγκλημάτων εις βάρος του ελληνικού λαού. Καλούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις σε καθήκοντα τήρησης της τάξης.

Απευθύνουμε ιδιαίτερη έκκληση στα μέλη, τα στελέχη και τους οπαδούς του ΚΚΕ, που ξέρουμε πόσο αγωνιστές είναι. Ελάτε σήμερα με τον λαό της Αθήνας, εμποδίστε επιτέλους την ηγεσία σας να συνεχίσει να παίζει ένα δήθεν υπερεπαναστατικό, καθαρά διασπαστικό στην πράξη ρόλο, που μόνο την κυβέρνηση Παπαδήμου και τα άνομα σχέδιά της εξυπηρετεί.

‘Ελληνες πολίτες, σας εξαπατούν και σας προδίδουν. Τα κείμενα που θέλει η προδοτική κυβέρνηση να υπερψηφίσει πραξικοπηματικά, με μια παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας, χωρίς εντολή και νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό, δεν σώζουν τη χώρα από τη χρεωκοπία, ούτε τη διατηρούν στην Ευρώπη, όπως ισχυρίζονται οι διεφθαρμένοι και ανίκανοι δούλοι που μας κυβερνάνε. Οργανώνουν τη χρεωκοπία της Ελλάδας αφού εξασφαλίσουν τους πιστωτές εις τον αιώνα τον άπαντα. ‘Όχι μόνο δεν οδηγούν στην παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ, είναι τμήμα συνωμοσίας για την αποβολή της Ελλάδας από την ‘Ενωση και την τελική της διάλυση, προς όφελος εξωευρωπαϊκών κέντρων του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου.

Σας καλούμε όλους μαζί να ξυπνήσουμε, να κινητοποιηθούμε με όλα τα μέσα στη διάθεσή μας, να μην αφήσουμε την κυβέρνηση Παπαδήμιου να ολοκληρώσει το έγκλημα. Να σώσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας. Τώρα, όχι αύριο.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2012

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών «Σπίθα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.