Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΙΡΑΝ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (;) ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ

Πόλεμος για το απόρρητο τηλεγράφημα της Κλίντον



Toυ Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

‘Εμμεσο πλην σαφές «πράσινο φως» της Ουασιγκτον σε ισραηλινή στρατιωτική επίθεση κατά της Τεχεράνης, πρέπει να θεωρηθεί το έγγραφο Κλίντον που δημοσιεύουμε σήμερα. Επιβεβαιώνει κάτι που γνωρίζουμε άλλωστε από πληθώρα άλλων ενδείξεων, ότι βρισκόμαστε ίσως στο κρισιμότερο σημείο της παγκόσμιας κατάστασης μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου, καθώς οι περισσότεροι διεθνείς αναλυτές πιστεύουν ότι πόλεμος κατά του Ιράν, ενδεχομένως με χρήση πυρηνικών όπλων, μπορεί να εξελιχθεί σε μείζονα, “ιδιότυπη” παγκόσμια σύρραξη, βυθίζοντας στο χάος τη Μέση Ανατολή και εμπλέκοντας πολλά κράτη.

H αυτοκρατορία μοιάζει έτοιμη να “αντεπιτεθεί” κατά όσων αμφιοσβητούν την εξουσία τους σε Μέση Ανατολή και Λατινική Αμερική, αλλά εμμέσως και κατά της Ρωσίας και της Κίνας, αν κρίνει κανείς από το άκρως απόρρητο κρυπτογραφημένο τηλεγράφημα που αποκαλύπτουμε. Το έστειλε στις 10.8 η Χίλλαρυ Κλίντον στην αμερικανική Πρεσβεία στο Ισραήλ. Το τηλεγράφημα αναρτήθηκε στο cryptome.org, συνήθως πολύ αξιόπιστη ιστοσελίδα που “ειδικεύεται” στις διαρροές επισήμων εγγράφων, προκαλώντας συχνά τη μήνι των αρχών και μεγάλων εταιρειών όπως η Microsoft. Η αμερικανική κυβέρνηση δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε μέχρι στιγμής την εγκυρότητα του τηλεγραφήματος.

Είναι αλήθεια ότι, παρά την επιβεβαιωμένη εγκυρότητα και αξιοπιστία της πηγής, υπάρχει πάντα περίπτωση παραπληροφόρησης. Στην περίπτωσή μας θα μπορούσε να αποσκοπεί είτε στην πίεση σε Ιράν- Βενεζουέλα, αλλά η μέθοδος δεν απέδωσε στο παρελθόν, είτε, αντιθέτως, στη δημιουργία κλίματος διαρκών προειδοποιήσεων για τον ‘λύκο που έρχεται να φάει τα πρόβατα’, ώστε, όταν έρθει. να έχουν όλοι αποκοιμηθεί. Ο Κ.τ.Ε. πιστεύει ότι έχει υποχρέωση να δημοσιεύσει το κείμενο, λόγω της αξιοπιστίας της πηγής, γιατί συνάδει με πληθώρα άλλων πρόσφατων ενδείξεων, γιατί αξιόπιστες πηγές σε Ουάσιγκτον, Λονδίνο και αραβικές χώρες εκτιμούν εξαιρετικά πιθανή επίθεση του Ισραήλ και, κυρίως, γιατί το κόστος της μη προειδοποίησης είναι απείρως μεγαλύτερο του κόστους εσφαλμένης προειδοποίησης. Μετά από αυτά που συνέβησαν τη τελευταία δεκαετία στη Μέση Ανατολή, το βάρος της απόδειξης ότι δεν ετοιμάζουν αφρόνως νέο, πολύ φοβερότερο Αρμαγγεδώνα πέφτει στις κυβερνήσεις Ισραήλ και ΗΠΑ, όχι στους δημοσιογράφους…



Η Κλίντον αλλάζει ελαφρώς τη δικαιολόγηση ενδεχόμενου πολέμου. Δεν κάνει λόγο για προσπάθεια απόκτησης πυρηνικών όπλων, αλλά της ικανότητας παραγωγής τους. Παρακάμπτει έτσι και εξουδετερώνει την εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών (2008), ότι το Ιράν δεν διαθέτει πρόγραμμα κατασκευής πυρηνικών όπλων, “κατεβάζοντας» θεαματικά το κατώφλι χρήσης στρατιωτικών μέσων κατά του Ιράν. Ως προσπάθεια απόκτησης ικανότητας μπορεί να ερμηνευθεί και οποιοδήποτε ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Η αναφορά στην καλύτερη εκτίμηση των ΗΠΑ, πιθανότατα παραπέμπει σε νέα εκτίμηση του συνόλου των αμερικανικών υπηρεσιών (Intelligence Estimate), που κατέληξε σε συμπέρασμα ότι ένας πόλεμος μπορεί να οδηγήσει τελικά σε νίκη, νοούμενη ως αλλαγή καθεστώτος. Με τον τρόπο αυτό η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών παρακάμπτει το δεύτερο μεγάλο επιχείρημα κατά του πολέμου, ότι δηλαδή ενδέχεται να οδηγήσει σε χαοτικές καταστάσεις, πλήττοντας τελικά περισσότερο παρά ωφελώντας τα αμερικανικά συμφέροντα.

Το αίτημα γρήγορης απάντησης ώστε να δοθούν κατάλληλες οδηγίες στις δυνάμεις οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είμαστε σε φάση τοποθέτησης δυνάμεων εν όψει επίθεσης. Το έγγραφο συνιστά επίσης αίτηση βοήθειας προς το Ισραήλ να συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια ανατροπής του Τσάβες. Το Ισραήλ έχει αναμειχθεί στο παρελθόν ενισχύοντας, εκπαιδεύοντας, παρέχοντας τεχνογνωσία και εξοπλίζοντας φιλοαμερικανικές δυνάμεις στην Λατινική Αμερική (π.χ. Κόντρας στη Νικαράγουα).

Πριν δύο χρόνια, ένας συνασπισμός ισχυρών δυνάμεων του αμερικανικού βαθέος κράτους, των προοδευτικότερων δυνάμεων των ΗΠΑ, ορισμένων σημαντικών παραγόντων του παγκόσμιου εβραϊσμού πέτυχαν α) να νικήσει ο Ομπάμα την Κλίντον στις προκριματικές και β) να αποτραπεί ο πόλεμος που σχεδίαζαν Ισραήλ και Τσένευ. Η Αμερική όμως είναι ένα πράγμα που το κάνεις ότι θέλεις, καυχήθηκε ο Βενιαμίν Νετανιάχου. Τώρα, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης που αναζητεί διέξοδο, οι πιο αντιδραστικές, σκληροπυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ, η ηγεσία του εβραϊκού λόμπυ και το Ισραήλ του Νετανιάχου, συσπειρωμένοι γύρω από τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν και την Χίλλαρυ αντεπιτίθενται, με προφανή κίνδυνο να βάλουν φωτιά σε όλη τη διεθνή κατάσταση.

Οι εξελίξεις αφορούν άμεσα Ελλάδα και Κύπρο. Τελευταίως διαβάζουμε πολλούς θερμοκέφαλους αρθρογράφους, ενθουσιασμένους από την προοπτική «αντιτουρκικής συμμαχίας» με το Ισραήλ. Ονειρεύονται αντιτουρκικό πάρτυ, κινδυνεύουν όμως να ξυπνήσουν σε έναν πολεμικό εφιάλτη, έναν τυχοδιωκτισμό με όλο τον μουσουλμανικό κόσμο, τη Ρωσία και την Κίνα απέναντι. ‘Ισως δεν θάταν άσκοπο να θυμηθούμε πως κάποτε μας ενεθάρρυναν οι Αγγλογάλλοι να τα βάλουμε με τον Κεμάλ, για να καταλήξουν να κόβουν τα χέρια των Ελλήνων που πάσχιζαν να ανέβουν στα καράβια τους για να σωθούν στη Σμύρνη του 1922.

Konstantakopoulos.blogspot.com





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟ ΥΠΕΞ WASHDC
ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ 9798

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
ΟΧΙΔΙΑΝΟΜΗ

Ε.Ο. 12958 ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ 08/08/2020

TAGS: MARR, MASS, MCAP, MNUC, MOPS, PBTS, PGOV, PHUM, PINR, PINS, PNAT, PREF, PREL, PROP US IS IR CO CS VE

ΘΕΜΑ: ΔΙΔΥΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Χαρακτηρισμένο από: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ HILLARY R. CLINTON ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ 1.4 (Β) (C) ΚΑΙ (D)

1 (ΑΚΡ ΑΠ) ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΔΡΑΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6.

2. (ΑΚΡ ΑΠ) ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΙΡΑΝ.

3. (ΑΚΡ ΑΠ) ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑ ΑΛΥΣΣΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ‘Η ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΑΘΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΎΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΣΙΑ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

4. (ΑΚΡ ΑΠ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

5 (ΑΚΡ ΑΠ) ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΑΝ ΤΟ ΒΕΝΕΖΟΥΑΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ.

ΑΙΤΗΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

6. (ΑΚΡ ΑΠ) ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ. Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΟΝΤΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ, Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ.

ΚΛΙΝΤΟΝ


Κόσμος του Επενδυτή, 28.08.2010
Konstantakopoulos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.